Pages Navigation Menu

Cum sa faci un ou fiert in forma de inima

Îmi plac oamenii care fac opere de artă din mâncare. Care ştiu să se joace cu o clătită, cu un pepene sau cum să transforme un banal ou. Da, ştiu că trebuie să fie bun la gust, nu neapărat să arate yum! dar cu mici trucuri poţi convinge, de exemplu, un copil să mănânce ceva ce nu ar fi vrut dacă ar fi fost sub o altă formă.

Am descoperit un blog cu yummy-funny bunătăţi şi multe do-it-yourself-uri de mâncat :) Unele mai complicate, alte mai simple. Îi mulţumesc autoarei pentru inspiraţie. Astăzi vreau să vă arat una din ideile Annei. Ceva simplu de făcut şi numai bun pentru o duminică dimineaţa, petrecută în pijamale, în pat cu o tavă pentru mic dejun în braţe. Fericirea e în lucrurile simple..

❥ Un ou fiert în formă de inimă!

How make a heart shaped egg <3

_________________________________________________

Aveţi nevoie de :

❥ o cutie de lapte/nectar (tăiată, spălată bine şi uscată)

❥ beţişoare chinezeşti

❥ ouă

❥ elastice de cauciuc

How make a heart shaped egg <3

Fierbeţi un ou tare (sau mai multe :P). Cât oul este încă cald, decojiţi-l şi puneţi-l pe carton, puneţi un beţisor pe mijlocul oului şi prindeţi capetele cu elastice.

How make a heart shaped egg <3
Gasiti restul imaginilor explicative aici

______________________________________________

❥ Descoperiţi alte minunăţii aici.

How to make MaxNon-Bento #27: BattleBlock Theater themed eggy!

Non-bento #38: Coolest guy I never met yet

__________________________________________________

Sursa fotografii

2 Comentarii

  1. Eu am incercat anul trecut de Paste si n-a functionat cu elasticele. In clipa in care indoi cartonul nu prea ai cum sa fixezi elasticele bine. Eu am capsat marginile cartonului peste si sub betisor. Unele au iesit, altele nu, dar a fost interesant. Am folosit ouale-inimioare la drob :-)

    • Am incercat si eu si nu a iesit chiar asa ca in poze, dar pe aproape.. Vreau sa repet experienta si o sa pun fotografii :D

Tu ce parere ai? :)