By

illu cuts & arta decupajului


Prima dată când l-am descoperit pe illu m-a suprins faptul că într-o ramă albă și destul de micuță pot încăpea atâtea povești speciale. Citate motivaționale, cerbi, biciclete, elefanți, nori, căni de ceai, oameni simpatici, fete cool – toate par că plutesc și prind viață…

Tablou illu cuts

illu cuts

Recunosc că m-am simțit cumva atașată de illu cuts, pentru că mi-am adus aminte de pasiunea mea din copilărie pentru forfecuță și hârtie colorată și mi se părea ceva magic să născocesc tot felul de personaje și să le prind cu bolduri pe canapea. Sigur că nici prin gând nu îmi trecea pe atunci că există oameni pe lumea asta care știu să decupeze astfel încât pot să înghesuie un mic univers într-o ramă de câțiva centimetri pătrați.

Partea cea mai faină? Tablouașele pot fi realizate pe comandă – tu vii cu ideea și un om talentat (despre a cărui poveste veți afla mai multe zilele astea) ți-o transformă într-o ramă perfectă pentru noptieră / etajeră / bibliotecă / birou sau chiar atârnată pe perete. În plus, mi se pare o super-idee pentru un cadou personalizat și special.

Partea cea mai grea? E așa de greu să te decizi ce să alegi! După ce m-am gândit și m-am răzgândit de câteva ori, m-am hotărât asupra locșorului meu fericit. Astfel că l-am rugat pe Daniel, the creative mind, să transforme logo-ul blogului într-un mic tablou: o căsuță colorată + “My happy place” = Love. Ce a ieșit vă las pe voi să descoperiți mai jos :)

Tablou personalizat - My happy place - illu cuts

Lalele @ My happy place

Tablou personalizat - My happy place - illu cuts

Eu am fost extrem de încântată atunci când am deschis coletul frumos ambalat (am fost prea entuziasmată să văd tablouașul astfel că nu am mai reușit să fotografiez și pachețelul, dar să știți că am apreciat atenția acordată micilor detalii). Acum stă la loc de cinste în bibliotecă și e admirat de toți prietenii care vin în vizită și mă gândesc să îi facem și un frățior, pentru partea masculină a casei.

Ce spuneți despre creațiile illu cuts? Voi ce idei ați pune în ramă?

__________________________________________________________

SHOP illuPAPERCUTS pe Etsy – aici 

Pentru comenzi personalizate îi puteți contacta pe Facebook

Sursa foto: 1

Miss Happy
About me

Enjoying the simple things.

YOU MIGHT ALSO LIKE

1.2 Cum sa aranjezi cartile in biblioteca
Cum sa aranjezi cartile in biblioteca
February 28, 2014
Birthday girl
January 22, 2014
sare_piper
Home Wishlist: Modcloth
December 25, 2013
Decoratiuni de Craciun din apa, faina si sare
December 19, 2013
Tea Party
Tea Party
March 14, 2013
baia mare 03
O casa bucuresteana si un castan roz
November 09, 2012
DSC_0163
Magneti colorati (DIY)
July 15, 2012
gg
Smitten – lifestyle boutique
May 16, 2012
adventureandtea-002
Tea and adventures
May 12, 2012

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *