By

Tu poti fi propriul tau designer – E-book


Ne dorim o casă care să ne reprezinte, în care fiecare obiect să spună o poveste şi, mai ales, o casă în care să ne simţim bine atât singuri, cât şi alături de familie sau de prieteni. Ne dorim ca “acasă” să fie “our  happy place”.

Lucrurile par simple acum că există atâtea bloguri de design interior şi mii de board-uri inspiraţionale pe Pinterest. Strângem idei de peste tot, aşteptăm momentul potrivit să le transformăm în realitate, dar de cele mai multe ori omitem un element cheie: un plan. Drumul e de cele mai multe ori anevoios deoarece nu ştim ce paşi trebuie să urmăm şi eu cred că amenajarea ar trebui să fie o chestie super distractivă, nu generatoare de frustrări.

Aşa că înţelegeţi de ce m-am bucurat atunci când Genoveva Hossu mi-a oferit ocazia să învăţ mai multe despre întreg procesul de decorare din primul ei e-book. “Tu poţi fi propriul tău designer” este un mic manual de design interior şi este foarte uşor de parcurs. Ghidul conţine un chestionar (care ne ajută să identificăm nevoile, stilul şi caracteristicile tehnice ale spaţiului), sfaturi despre cum să facem research pentru proiect, tot ce trebuie să ştim despre planificare şi implementare, dar şi un studiu de caz (love it!).

Genoveva este decorator din 2005 şi a adunat în acest e-book sfaturi şi idei având la bază numeroase studii şi cărţi, un curs urmat alături de Kelly Hoppen, dar mai ales pe experienţa sa de 10 ani în acest domeniu.

Lucrurile frumoase merită împărtăşite cu cei dragi! Descarcă şi tu e-book-ul dacă vrei să îţi decorezi propria locuinţă sau îţi doreşti să devii designer de interior şi ai nevoie de un punct de pornire.

Tu poti fi propriul tau designer - Genoveva Hossu

Descarca E-book "Tu poti fi propriul tau designer" (888 downloads)

 

 

Miss Happy
About me

Enjoying the simple things.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Craciunul in Scandinavia
December 09, 2011
Un apartament mic si dragut
December 02, 2011
Design interior in Finlanda
October 21, 2011
Deco: Nova Scotia Cottage
August 17, 2011
blue-and-white-workspace
Photo inspiration: Biroul de acasa
August 11, 2011

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *